Bezoeker fgm dec2017

Een dagje gezelligheid voor deelnemer en bezoeker!

Ook deze Feelgood Market was weer een succesvolle. Gezellig in de kerstsferen met veel verlichting en versieringen. Ik hoop dat er veel mensen komen  die nog op zoek zijn naar een leuk kerstkado voor onder de boom! 

De wekker gaat. Het is een beetje fris, maar ik stap gauw onder de douche. Vandaag staat de Feelgood Market op het programma voor My Cusi en ik verwacht er veel van. Vier grote dekbedhoezen, gevuld met al mijn vrolijke kussens, liggen in de gang op mij te wachten. Ik prop ze in de auto en ben op weg naar het Klokgebouw. De organisatie wijst mij mijn kraampje aan, en ik kan gaan laden en lossen. Binnen enkele minuten slinger ik de kerstverlichting aan in mijn kraampje. Het wordt al meteen gezellig.

Feelgood market 2 Dec 2017

Feelgood market 2 Dec 2017

Hopelijk komen er veel bezoekers vandaag. Ik heb extra veel kussens gemaakt in de weken voorafgaand. Nieuwe stoffen uit Maleisië zorgen voor een opvallende aqua look, en mijn kraampje staat er vrolijk stralend bij.  Ik krijg positieve reacties en een klant zegt: “Oh, dit is een kraam met hoog aaibaarheidsgehalte zeg.”

Zoals altijd krijg ik veel reactie. En zelfs enkele bestellingen op maat. Met de dames van de kraam naast mij, Only SHE fitness, staan we af en toe te dansen om de koude tenen een klein beetje op te warmen. Er hangt een fijne sfeer, er speelt leuke muziek en er is weer veel variatie te zien van mensen die zelf creatief zijn en eigen gefabriceerde producten verkopen of  mensen die yogalessen aanbieden.

Mijn zus helpt me vandaag met de verkopen, en ondertussen kletsen we gezellig bij. Ze is fotograaf en maakt ondertussen toffe foto’s voor op mijn website. De zaken gaan goed aan het begin van de ochtend. Ik verkoop o.a. de Green Jungle S en de My Inca Fire. In de middag neemt de drukte een beetje af, en helaas verkoop ik geen kussen meer. Toch was het een hele fijne dag. Straks, bij de volgende Feelgood Market die weer buiten op het plein staat, ga ik weer meedoen.

Dus tot de volgende keer weer!

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *