About

Hallo, ik ben Els. Ik woon in Eindhoven en heb een achtergrond in Communicatie en Marketing. Ik heb bij diverse reclamebureaus gewerkt en vind het altijd leuk om creatief bezig te zijn. Vandaar dat deze webshop ook tot leven is gekomen. Vanuit behoefte om zelf lekker creatief bezig te zijn.

De stoffen die ik gebruik, komen vanuit diverse landen. Peru en Thailand zijn de meest recente bestemmingen. Deze stoffen zijn dan ook niet zomaar te verkrijgen in Nederland. Ik combineer ze met kwalitatieve woonstoffen die ik hier op de kop probeer te tikken. Mijn uitgangspunt is wel om kwalitatief hoogwaardige producten te gebruiken en te maken. Dus ik besteed aandacht aan het zorgvuldig afwerken van de kussens, zodat deze ook een ritje in de wasmachine kunnen overleven uiteraard.

Maatvoeringen
Omdat ik stoffen gebruik waarin vaak een specifiek patroon zit, is het niet altijd mogelijk om gangbare maten te gebruiken. Soms maak ik gebruik van restcoupons en ook daarbij ben ik afhankelijk van de grootte van de coupon. Om de kussens betaalbaar te houden en zo weinig mogelijk afval te creeeren, kies ik ervoor om soms wat afwijkende maatvoeringen te gebruiken. Puur, omdat de stof zich hiervoor het beste leent. Maar, ik verzorg daarom ook altijd een vulling in exact dezelfde maat.

Vullingen
De binnenkussens maak ik zelf, zodat deze helemaal goed past bij de hoes. Sommige hoezen zijn van stugger materiaal, en sommige hoezen zijn soepeler en hebben dan een stevigere type vulling nodig om toch mooi strak gevuld te zijn en te blijven staan.

Speciale wensen
Indien je speciale wensen hebt omtrent de maatvoering of de type vulling, laat het me weten via email of maak een opmerking bij je bestelling.