• Hendriks_1
  • Hendriks_concept
  • Hendriks_2
  • Hendriks_3
  • Hendriks_4

Rood en oranje leer als eigen inbreng.

Tijdens een Feelgood market in de zomer werd ik benaderd door een klant met de vraag of ik ook kussens kon maken met leer erin verwerkt? “Jahoor”, luidde hierop het antwoord. Dit stel had al járen een aantal mooie stukken leer op zolder liggen, en vonden het nog altijd zonde dat hier niets mee is gedaan. Na het zien van de kleurrijke MyCusi kussens, bracht dit de familie Hendriks op een idee.

Er gingen een aantal maanden voorbij, maar uiteindelijk kwam er een mailtje met het verzoek om vier mooie kussens te maken voor ze. En om hierbij het leer te gebruiken dat op zolder lag te niksen. Ze zijn op bezoek geweest, hebben het leer afgegeven en hebben andere stof uitgezocht om hierbij te combineren. Ik kon aan de slag! Het was even puzzelen hoeveel stukken ik uit een lap kon halen. Ik tekende daarom eerst een concept en na goedkeuring ging er dan echt de schaar in!

Het resultaat is bijzonder vrolijk, al zeg ik het zelf. Familie Hendriks was blij verrast en geniet er momenteel enorm van.

Wil je ook een kussen op maat laten maken? Laat het me dan weten op els@mycusi.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *